Bara så ni vet..

Jag var ledig idag med och passade på att spendera dagen med mitt Berg. Vi solade en sväng (har ju inte underhållit thailandbrännan alls tyvärr) och det var skönt att få lite färg igen. Hälsade på min söta mormor senare som bjöd på "lunch". Fisk, så jag blev lite smartare. Runt 20-21-tiden kom Rebecca och Susanna hit. Det blev mys och mycket catching up kan jag lova! Tre käftar som pladdrade oavbrutet, haha.

Fick ju även lite bonus-tid med Stina, Malins lilla chihuahua, a.k.a. mitt och Tonys gudbarn ;) Det blev lite övning inför helgen som kommer framöver då vi ska passa henne. Malin och gänget drar till Sthlm på Rammstein och lämnar Stina med oss. Kommer gå asbra!

Pratade även lite om jobb idag. Ska försöka fixa så att jag extrajobbar på en annan salong alla dagar som jag är ledig från Salong MODA. Tror det kommer lösa sig fint! Plus att vi nu har tackat ja till erbjudandet om ny lägenhet. Känns också riktigt kul. Det blir nytt och ännu fräschare!

Det enda som ska fixas nu är arbetsförmedlingen och att vända rätt på dygnet.. Ska försöka börja nu på direkten. Ställer klockan så att jag inte sover hela förmiddagen imorgon... Good Luck Me.Kommentarer

Häng in med en härlig kommentar här:

Berätta vem du är:
Ska jag lägga dig på minnet?

Email: (bara ohjess som ser)

Länka så jag kan checka din blogg:

Skriv några vackra rader:

Trackback
RSS 2.0
OHJESS