Bollar, säljare & mys

Seg dag idag! Hade Sofy på besök igårkväll/natt och det blev sent, men det var lungt då jag skulle börja jobba sent idag. Efterlängtad quality-time! Men när jag vaknade mådde jag inte bra.. Huvudvärken dunkade på och jag kände mig lite illamående, har ingen aning om varför. Har inte sovit för länge eller för lite så det var inte det. Hoppas inte någon sjukdom är på g, för det vägrar jag!

Imorgon blir det jobb oavsett för då kommer en ny säljare, som jag bokade in förra veckan, och visar några produkter. Ska bli skitnice! Jag kollade runt för ett tag sedan på internet och hittade ett märke som jag fastnade för. Bra kvalité, inte för stort sortiment, snyggt, miljömedvetet, testar INTE på djur - varken råmaterialen eller den färdiga produkten. Så sjukt jävla bra! Modernt och medvetet helt enkelt. Hoppas på att allt lever upp till förväntningarna bara!

Tell you more when I know more!

Nu ska jag städa lite här hemma medans jag inväntar Malin. Hon kommer med "bollarna" idag och så passar vi på att umgås lite. BB blir! När vi passade Stina förra helgen råkade hon kissa på Tonys duntäcke så därför behöver jag låna några tennisbollar från Fam.Berg, haha. Så T får hålla sig under mitt täcke så länge!


Kommentarer

Häng in med en härlig kommentar här:

Berätta vem du är:
Ska jag lägga dig på minnet?

Email: (bara ohjess som ser)

Länka så jag kan checka din blogg:

Skriv några vackra rader:

Trackback
RSS 2.0
OHJESS