Fredagskväll

Salongen hela dagen och i Bgruppen hanns det med ENDEL. Dvs. klippning, fön och kniv!
Kom ut från mitticity och utanför hör jag afrikanska trummor hm? Det visade sig vara folkuniversitetet som satt i ring och trummade mitt på stan, däribland dom satt lilla amsely! muhah sötnos. Jag greppade kameran direkt! Bilden kommer later.. Hemfärd-mat-vila-stan-buss till borlänge.

På tvtablå'n infann sig singing bee växelvis idol och fredag hela veckan!

Och på tal om fredag hela veckan, det är just det jag vill ha! hela dagen, varje dag. Rastlös kan man kalla mig. Beror på en händelselös ort som jag är bostadd i, begränsad ålder och begränsad fantasi.
Där har vi det hela!

18e
planerades fest i hyrlokal och nu är frågan; fortsätta som planerat och jag hoppar in med hjälp eller höra på vad sofisen önskar?Hon mår för tillfället inte så bra, bosatt på sjukhus ett tag på obestämd tid eftersom dom inte kommer fram till vad felet är.. Förstår henne verkligen, klart man skulle känna att man missar något kul. Speciellt med tanke på vart hon befinner sig!
Men nu går tankarna runt i nya banor och lyder ungefär såhär: vi håller fast vid den 18e, figgar igen när sofie mår bättre och är det snart så förhoppningsvis kan man satsa på halloween.. för visst var det riktigt kul att klä ut sig sist?!
Vad tycker FOLKET?

Vad gäller dig sofy, så har vi mycket roligt skit framför oss, next year means age 18 tackochlov! ;-)åter till ensamheten, min enda vän - tvn


Kommentarer
Postat av: Mikkis

Ja du jessica. Klär ut sig är nice! :D

2008-10-11 @ 13:16:41

Häng in med en härlig kommentar här:

Berätta vem du är:
Ska jag lägga dig på minnet?

Email: (bara ohjess som ser)

Länka så jag kan checka din blogg:

Skriv några vackra rader:

Trackback
RSS 2.0
OHJESS