Heelgaa

Gårdagens utgång styrdes till årets sista park i Skruvstad. Jag och Elena var bäst på dansgolvet, det måste jag nog säga. En helt okej kväll med vinarn i högerhanden, haha. Bilder däremot blev det dåligt med. Jag hade kameran i väskan under hela kvällen. Lite synd, men men. Det brukar bara bli samma gamla personer och poser ändå ;)

Denna söndag däremot har spenderats under täcket för det mesta. Jag mår bra, inte bakis för fem öre, men är otroligt trött. Antar att det är jobbtimmarna som tar på en. Klen vetni. Så jag passar på att vila upp mig ordentligt innan en ny veckas arbete drar igång. Därefter är det skola som gäller..

Fan vad tiden går fort! Jag längtar tills 3e (4e) året drar igång, fast ändå inte. Sommarlovet får gärna vara längre och soligare. Men ändå, det kommer hända så mycket nytt och kul nu sista året. Tror att det kommer bli great.

Fick sms av Susanna som berättade att hon skulle logga in på datorn vid 20.00 ungefärlig svensk tid. Så jag återkommer då och checkar om hon är inne. Saknar tösen ♥


Kommentarer

Häng in med en härlig kommentar här:

Berätta vem du är:
Ska jag lägga dig på minnet?

Email: (bara ohjess som ser)

Länka så jag kan checka din blogg:

Skriv några vackra rader:

Trackback
RSS 2.0
OHJESS