Nytt i duschen

Dagen på salongen gick fort förbi som vanligt. Den enda skillnaden som blir nu i augusti är att vi slutar en timme senare och måste jobba lördagar igen, eftersom vår "semestermånad" är över. Det känns liite segt faktiskt, men samtidigt skönt att hålla igång och tjäna pengar. Alltid något.

Jag stannade i alla fall kvar efter stängning idag och hjälpte Sussi med ljusfärg pga en dum utväxt. Resultatet blev riktigt bra, så nu vet vi att Grazette's ljusfärg är att lita på ;) Vi passade även på att "shoppa" lite innan vi gick hem, alltså rensade vi hyllorna från sådant som behövde med oss hem. Mycket behövligt. Jag packade ner ett nytt shampo, ett balsam och en inpackning. Allt ifrån Maria Nila. Riktigt bra produkter.

Produkterna är för lockigt hår dock, men smart som jag är så inser jag ju att mitt raka hår inte kommer bli lockigt av dessa. Men eftersom produkterna stärker bindningar och fjällskikt så har jag ju inget att förlora. Blonda/blekta hår behöver all extra vård de kan få. Därför och endast därför.


Maria Nila, Curl Activator Shampoo + Conditioner
Maria Nila, I CARE, Deep Intensive Treatment


Kommentarer

Häng in med en härlig kommentar här:

Berätta vem du är:
Ska jag lägga dig på minnet?

Email: (bara ohjess som ser)

Länka så jag kan checka din blogg:

Skriv några vackra rader:

Trackback
RSS 2.0
OHJESS