Dagens shopping!

img_8541 (MMS)

Dagens shopping!


Tisdag 28/12

Jag har spenderat min dag med Malin, därefter träffade jag Micki, men fick åka tillbaka igen ganska så snabbt pga hemska nyheter. Otroligt ledsamt att det ska behöva gå så fel.. Rest In Peace. Malin, du ska veta att jag alltid kommer att finnas där för dig. I vått som torrt, du kan alltid lita på mig. Love you! ♥

Färg och film

Sitter hos Malin och ska färga hennes hår. Passar på att spendera lite tid nu med mitt kära berg, när man äntligen har tid. Skönt med lov! Det blir bilder här på bloggen att titta på så fort jag hittat tillbaka till datorn. Ännu bättre vore om blogg.se kunde göra klart sin app så att man kan blogga ordentligt från iPhone ;) Just nu blir det mest mms eller små inlägg utan bilder, eftersom det inte funkar. Ska inte sitta här och slösa mer tid nu dock, Malin börjar bli lite otålig. Det blir hårfärg och film - school of rock. Sen, godnatt! TTYL.

Stackars liten!

img_5090 (MMS)

Stackars liten!


Juldagsutgång

Juldagen innebar utgång och detta på nöjes. Det blev en skön kväll med lagomt mycket skandaler ;) Träffade många bekanta ansikten, vilket alltid är roligt. Det blev lite drama iochmed att ett knä trycktes upp i Malins ansikte. Näsblod, blåtira, rivsår och bortslitet hår följdes av tequilashots, haha. Stackars Malin! Tiden gick dock otroligt fort och baren var fullsmockad, så dansgolvet fick vänta. Vi hann bara med en liten stund innan stängning. Nästa gång ska jag bo på dansgolvet, typ. Sammanfattningsvis: en bra kväll!

..men hon var lika glad för det, kvittot s...

img_4462 (MMS)

..men hon var lika glad för det, kvittot skrevs på och tequilashotsen väntade. Skön kväll, träffade många som man inte sett på länge. Riktigt kul!


Malin fick sitt hår avslitet och en blåtir...

img_6648 (MMS)

Malin fick sitt hår avslitet och en blåtira med tillhörande rivsår. Ett knä tilldelades i ansiktet.. Mysigt?


GOD JUL

img_8841 (MMS)

GOD JUL ALLESAMMANS! Nu har jag ätit för andra gången idag och myser hos mormor B i skallerud med familjen. Klapparna har inte öppnats ännu och ris à la Malta ska ätas senare, så julafton är nog inte över förrän inatt ;)


Hårförlängning

img_3655 (MMS)

Rebecca var nyss inne på salongen så jag fick klippa in hennes nya extensions. Det blev riktigt bra, så nu fattas bara att slinga och ev. färga in det, bara så att det smälter in ännu bättre. Kommer bli as-snyggt ;)


Krull

Postat av: Elin
Snyggt "krullet" var! Har du gjort det? I så fall hur..? Utbildar mig till stylist och ska göra ett prov om en månad, tänkte fixa lite krull, men är inte riktigt säker på hur jag ska göra...
2010-12-20 @ 19:48:28

 
Svar: Det är jag och några klasskompisar som har gjort det. Håret är rullat på röd/blå permanentspolar, sen har vi bara låtit det torka ordentligt innan vi rullat ut det :) Väldigt enkelt!


Jag lovar!

Pluggar som inni inför sista provet innan lovet. Hälsopedagogikskursen (långt ord) avslutas efter detta, så till våren blir det sovmorgon på måndagar, skönt!! Men först: lov! Det är otroligt efterlängtat. Men i alla fall, vad jag försöker säga är, förlåt för tråkiga mobilupdates, jag kommer updatera bättre så fort jag blir klar med allt "skolarbete". Det verkar också som att fler läsare har hittat hit, vilket jag är väldigt glad över. Jag ska bli bättre, i promise! Puss på er! ♥

Grattis mamma 39 år!!

img_5798 (MMS)

Grattis mamma 39 år!!


Disneygranen

img_9398 (MMS)

Disneygranen är införskaffad och den är perfekt! Förutom att den behöver kapas lite lätt ;)


Nu är det jul igen!

img_2417 (MMS)

Nu är det jul igen!


MCR ♥JAG VILL SE DOM I STHLM NÄSTA ÅR!!
JAG VILL!


Tove Styrke

Tove Styrkes album har riktigt värda låtar med mysfaktor att lyssna på i vintermörkret. Utmärkt att lyssna på under en lång och tråkig bussresa. Klicka in på spotify och lyssna igenom hela listan, och självklart får ni ett smakprov här:


Tove Styrke - Stalker in yor speaker


HELLO THERE!

Tro det eller ej.. Just nu sitter jag vid datorn ;)

Det blev ingen praktik idag för mig. För det första så vaknade jag några minuter över 9, då jag börjar. För det andra hade jag ont i huvudet och mådde inte speciellt bra, vilket nog beror på dålig sömn. Så idag är jag hemma och försöker göra lite nytta, som tex att julstäda. Jag har inte ens hunnit med att få det fint på rummet..

Tänkte bara kika in här nu när jag har lite tid, men ska återgå till städandet. Lite later tänkte jag ladda upp lite bilder som ni har gått miste om nu när jag varit mobilnörd. Nu ska min saknade spotifylista spelas på hög volym. Helst nya albumet med MCR, vilket är = L O V E.

Hörs!


Det har varit otroligt dåligt med update d...

img_9123 (MMS)

Det har varit otroligt dåligt med update den senaste tiden. Sedan jag fick min iPhone har det helt enkelt varit onödigt att sitta vid datorn, så jag har inte orkat ta mig tid till det. Det har även varit fullt upp med praktik från 9-18 (ibland längre). Det ska bli otroligt skönt med lov, för just nu har jag knappt tid till någonting. Jag ska bli bättre med bloggen nu, så fort jag får tid, i promise ;)


FY FAAAAAAAAAAAN I HELVETE!! :(

img_4915 (MMS)

FY FAAAAAAAAAAAN I HELVETE!! :(


Olle och Jay till final tack!! Det kan väl...

img_5945 (MMS)

Olle och Jay till final tack!! Det kan väl inte bli  bättre än så?  L O V E


RSS 2.0