Liten update

Jag sitter hos M just nu och kände att jag inte har skrivit på länge. Vilket jag inte har heller. Anledningarna till detta är många, men jag ska försöka bättra mig och få tid till allt. Men med skola, praktik, läxor och uppgifter blir det lite svårt att orka datorn ;)

Någon gång i framtiden kommer jag lägga ut lite bilder från bl.a. Kulturnatten på muséet, då vi var 80-talsinspirerade och stylade frivilliga under kvällen. Det var våfflat, spretigt, stort och mycket hårspray som gällde. Väldigt fint.

Men först, plugg......


Beyond Hell / Above Heaven

Volbeats nya album är snart sönderlyssnat. Speciellt denna låten. Hur bra som helst!


Volbeat - 7 shots


Carina Berg ♥

Hon är helt och hållet min humor! Finns det någon sötare människa som samtidigt är sådär harmlöst rolig? Det är hennes små enkla kommentarer som gör att jag kan sitta och skratta högt för mig själv. Tummen upp!

Berg flyttar in, onsdagar kl:21.00 på tv4


Gunde som drag


Talkin' 2 myself


Eminem ft. Kobe - Talkin' 2 myself


Tramsparti i riksdagen

Att alliansen får styra vidare i 4 år till är jag glad över. Men att SD däremot får sitta i riksdagen är bara pinsamt. Hur fan ska detta gå? Som sagt "med Sverigedemokraterna i riksdagen är vi alla förlorare".

Jag vet att dom flesta som röstade på SD nu i valet antagligen inte har kollat upp vad dom står för utöver sina invandringsfrågor. Dom har säkert heller inte läst djupare in på det ämnet heller. Alla Sveriges problem kan inte lösas genom att minska eller stoppa invandringen, så enkelt är det. Att det finns problem med integration osv kan jag hålla med om, och det är upp till dom riktiga partierna att ta tag i detta. SD vet inte vad dom håller på med och har absolut inget att göra i riksdagen. Jag hoppas verkligen att dom inte får någon speciell makt alls. Låt dom RIKTIGA partierna få ta dom stora besluten. 


Ni ser ju vilken koll han har? Oerhört skarp kille..
(Fornminnen (?) haha)


Valvaka! Dam dam dam...

dsc06411 (MMS)

Valvaka! Dam dam dam...


Hej där igen!

Dålig update, eller rättare sagt ingen alls. Dålig stil. Det har funnits annat att prioritera i livet tydligen. Inte bra. Jag återkommer med lite bilder och videos till veckan. I promise! Puss så länge! ♥


Grattis Malin, mitt lilla berg, på 19-årsd...

full (MMS)

Grattis Malin, mitt lilla berg, på 19-årsdagen! LOVE U


Fredagkväll

Drar till M nu och sätter på Idol i teverutan. Folket i Karlstad town visar vad dom går för idag! Imorgon väntas jobb som vanligt, men imorgon är inte vilken dag som helst, utan min kära barndoms-best-friend fyller då 19 höstar. Grattis i förväg ;) Så imorgon ska vi mysa ihop oss lite hos henne hela gänget. Längtar!

Hörs imorgon! Puss!


À la torsdag

Det bara flyter på med projektarbetet, så imorgon har vi alla sponsorer fixade och klara att återbesöka i december. Hur bra som helst. Annars idag så har vi haft Fredrik från Wella hos oss. Han pratade om Wellas alla produkter, inte vet jag varför eftersom vi har haft dom sedan förra året. Men det passade i alla fall bra att han var där idag, för vi frågade om sponsring även där, vilket gick utmärkt. Det är roligt när det går bra.

Kundpasset idag rullade även på som det skulle. Eftersom jag var reserv fick jag jobba med lite allt möjligt men efter 14.00 fick jag ta Olivias kund eftersom hon blivit lite sen. Jag kände bara "blää" när jag stod och ritade upp frisyren. Trodde inte alls att det skulle bli bra. Men till min stora förvåning hade jag ritat rätt och det visade sig att jag även kunde klippa precis som jag hade ritat. Underbart. Ritningen är det som är det svåraste tycker jag.

Tummen upp för en felfri vecka!


Utlovade bilder del 2

Pictureday med psykpatienter förra onsdagen:


Utlovade bilder del 1

Egen hårvård i torsdags:


Onsdag 8/9

Hej på er! Nu är jag hemma igen. Jag lämnade M och åkte hem till flickrummet, så att han får lite tid till att sakna mig ;)

Dagen har varit riktigt bra. Den startade med en sovmorgon fram tills 12.30 då vi började samhällskunskapen. Mia pratade som vanligt om valet och vi fick kika runt på dithörande sidor. Jag gjorde valkompassen (ett test på svt) och insåg att jo, jag ligger mer åt högern och Alliansen. Jag gillar helt enkelt inte Socialdemokraterna. Men vilket parti jag ska rösta på vet jag dock inte än. Det återstår att se.

På onsdagseftermiddagarna ligger projektarbete på schemat, vilket är så otroligt kul just nu! Det känns som om vi har kommit hur långt som helst redan nu. Vi ska ha en hårvisning och än så länge har vi fixat lokal, kontrakt och sponsorer. Idag ägnade vi 2,5 timmar på stan enbart åt sponsor-raggning, vilket lönade sig. Det är dock några butiker som vi måste återbesöka och prata med deras butikschefer. Det fixar vi imorgon och på fredag. Jag, Susanna och Rebecca är ett bra team, det märks. Känner mig oerhört taggad inför detta!

Det skönaste var dock att jag hade ork kvar till att ge mig ut på en kvälls-springtur efter allt yrande på stan. Det var riktigt härligt. Längesedan. Nu ska jag försöka komma ut oftare igen.Tre taggade tjejer mitt i mitticity!


Så bra skrivet, så santDollyblond.se - Facebook Fucked My Marriage

Någon som känner igen sig? Klockrent. Gilla.


I'm back, för en liten stund

Jag har bosatt mig hos M tillsvidare. Skolan och praktiken har redan börjat ta på krafterna. Träning skulle ha skett just i detta nu, men det blir nog panodil och soffan med M, för just nu bankar huvudet kraftigt. Stackars mig! Bra början på veckan? Nja. Hälsopedagogiken på Sundsta idag var dock inget att klaga på. Rätt val av mig.

Nu ska jag packa mina things och rulla. Puss.
Hörs när vi hörs och ses när vi ses!


This weekend

Torsdag: Egen hårvård på lektionstid, underbart! Tonade håret i en /18 (ash pearl) nyans. Nu är mitt hår mer vit-beige. Alltså hejdå ljusgult! Skönt.

Fredag: Praktik hela dagen, missade första bussen efter praktiken så jag var hemma 21.00. Mys med M all night long.

Lördag: Vakna 08.45, upp och jobba 10-14 all alone. Tjänade in en stor slant till salongen. Åkte hem - klippte mamma.

Nu: Klippa M och se vad resten av dagen har att erbjuda..

I'll be back to blog, efter helgen, eller något.


Hej där!

Här är jag, bloggaren som lovar men ingenting gör. Bilder skulle ha lagts ut och fler uppdateringar skulle ha gjorts, men så blir det inte alla gånger. Idag har jag varit självupptagen med bl.a. håret. Utväxten trollades bort med hjälp av Glada Saxen, min räddning. Skolfoto imorgon och två-meters utväxt är inget att hurra för i det läget. Men nu är det gjort och resultat lär ni få se inom kort. Nu blir det sängen, för imorgon åker jag buss till skolan, därav måste jag gå upp tidigt!

PUSS!


RSS 2.0