Dagen efter D-Day

Det har varit stressigt med allt det sista som skulle fixas inför visningen så därför har det varit dåligt med update här, men det tror jag ni förstår.

Visningen som vi har planerat sen i augusti är nu över och det var så jävla roligt! Jag vill göra det igen! Det blev precis som vi ville och detta helt utan strul, om man bortser från att vi knappt hördes när vi pratade i micken. Men vad gör det liksom? Alla har varit helt otroligt duktiga och hjälpsamma. Modellerna var sjukt härliga på scenen och bara släppte loss, Victor körde captain morgan-posen, haha.

Efteråt var det bara att festa loss och fira! Överlycklig sprang jag runt och skrek "TEQUILA" och utmanade folk till tequilarace. Jag vann 4 ggr. Jävligt lyckad kväll helt enkelt. Kunde inte vara stoltare över oss och alla som var med och gjorde vårat projekt så bra som vi ville och hade tänkt oss att det skulle bli.

Jag har lagt upp lite bilder på FB i mappen projektarbete men det är bara några som jag hann ta under dagen. Resten har Patricia hjälpt oss att dokumentera, så dom bilderna kommer upp inom kort. Vi hade även filmare som filmade visningen på plats med bra kameror, så nu ska dom klippa ihop det till en snygg film. Denna lär också hamna här på bloggen så fort jag får tag i den ;)


Min uppsättning


Nysminkad minuter innan visningen


Efter sista genrepet, rå-nice scen!


Insläppet har börjat


Våra DJ:s för kvällen


Jag och mami


Kommentarer
Postat av: Anonym

Dj beats, helt okej snubbe.

2011-04-19 @ 18:09:30
Postat av: Svar på kommentar!

Mer än okej, grym!

2011-04-19 @ 22:00:37
URL: http://ohjess.blogg.se/

Häng in med en härlig kommentar här:

Berätta vem du är:
Ska jag lägga dig på minnet?

Email: (bara ohjess som ser)

Länka så jag kan checka din blogg:

Skriv några vackra rader:

Trackback
RSS 2.0
OHJESS