Bra beskrivning?

img_3076 (MMS)

Bra beskrivning?


The night before

Det löste sig rätt bra ändå. 5 timmar och 58 minuters bilresa senare: Ligger i vår stora dubbelsäng på Grand med ett glas rosé, har nyss varit ute och ätit på en mysig italiensk restaurang och nu tänkte jag hoppa in i duschen och göra mig redo för morgondagen.

Det ser ut att bli en tidig morgon om vi ska hinna med allt.. Imorgon kväll är det firande som gäller och bara njuta av tillvaron, men först blir det hard work - brudfrisyr, egen styling och bröllop!Bilkö och småregn

img_5941 (MMS)

Bilkö och småregn, ser lovande ut? Är dessutom kissnödig och kön går inte allt för fort


Wedding!

Har precis kommit hem från stan där jag fick lite saker uträttade. Nu ska jag packa det sista för en weekend i vackra staden Lund. Min moster Veronica och hennes kille Fredrik gifter sig på lördag! Jag har fått äran att vara brudtärna och även stå för brudfrisyren. Roligt! Kameran hänger med och dokumenterar, så bilderna lär hamna här på bloggen så småningom. Jag tar även med mig datorn ner så det kan hända att jag uppdaterar när vi kommit till hotellet. Det blir lite lyxigt boende på Grand Hotel, där festen också kommer hållas. Perfekt!

Det kommer garanterat att bli en bra helg! Nu väntar bara ca 6 timmars bilresa.. Weeho! Eller?Nightmare

Roar mig med lite A7X här på bussen tillbaka mot Karlstad efter en helg i Borlänge. Bara ca 3 timmar kvar. Härligt...


Still alive

Övergiven blogg?

Det råkar visst bli så när man inte har varit hemma på över 2 veckor och heller inte har bästa tillgången till internet. Där har ni också anledningen till alla korta mms-updates på bloggen. Men nu är jag hemma en sväng och tvättar kläder bl.a. Rätt behövligt då jag nästan inte har något att ha på mig längre..

Hemvisiten varar inte länge för imorgon ska jag till mitt andra hem, av många, och hälsa på lilla papi och farmor. Så imorgon väntar en 3 ½ timmars bussresa mot Dalarna och Borlänge. Jag tar antagligen med mig el computer imorgon och glor lite SATC-avsnitt, om inte jag får resesällis.

Det har också varit en härlig helg förutom att det blev lite för mycket Morgan för min del en kväll och då blev jag tydligen idiot helt plötsligt. Bisarr kväll. Kids därute, var inte idioter! Ni vet vad jag snackar om, det är besöksträffarna på min blogg bevis på. Då kan man riskera mycket, och inte bara att få ett Quasimodo-face att ta hand om. Tur i oturen, det är jag det.


Jess i fridaymode


Livet rullar

img_0287 (MMS)

Livet rullar på bättre än någonsin och jag har prioriterat en massa sjukt härliga upplevelser på sistonde. Bästa musikåret någonsin bl.a. . På bilden ser ni vad som införskaffades i onsdags på min lediga dag. Första och självklart inte sista tattoon. Har redan tänkt ut en till som jag vill göra inom kort, underbart bra! Nu sitter jag på bussen hem och njuter av att få komma hem tidigt för en gångs skull. Ännu skönare är ju att det är fredag idag!


Lugn fredag

img_9242 (MMS)

Det blir en lugn fredag för mig, är jävligt seg efter veckan och tacksam för att det äntligen är helg. Kör på cherry coke, kycklingsallad och Sunset Beach. Underbart! Imorgon drar vi till Sthlm och röjer, Sonisphere it is!


HELL YEAH!

img_2347 (MMS)

Give me a HELL, give me a YEAH! Blue mountain state avsnitten rullar på och jag myser in bed. Helt okey torsdagskväll i mitt tillfälliga boende och ännu bättre, imorgon börjar jag 12 = sovmorgon!


Metalpictures

På FB finns det nyuppladdade bilder från i söndags då vi entrade Ullevi och upplevde något stort! The Big 4 för att vara exakt! Checka in albumet här: The Big 4 @ Ullevi!


Slut på det roliga..

img_1939 (MMS)

Slut på det roliga.. Det var grymt!!!


Vi entrar strax Gbg!

img_3082 (MMS)

Vi entrar strax Gbg! Fullt förberedda och redo med Metallica-tshirt, metalskägg och biljett!


Awake and Alive

Veckan på salongen har gått hur fort som helst, vilket är otroligt skönt. Denna helg har varit efterlängtad!

Nu har jag äntligen lite ledighet och fredagskvällen spenderade jag med Sofy och en kär vän som kallas Black Tower. Det blev något glas och lite snack, träffade lite folk hos Karja sen gick skjutsen hem. Lugn kväll alltså, helt okey!

Idag har jag tagit ordentlig vara på min sovmorgon som jag saknar oerhört under veckorna. Jag har också avancerat i True Blood-tittandet och har bara två avsnitt kvar av s3, serie-junkie som jag är. Underbart bra! Förutom latandet har jag också hunnit med lite nytta, som tex tvätt osv. Och längtat till sundown ;)

Nu blir det dusch, sen hoppas jag på lite efterlängtat mys. Imorgon blir det gbg igen, the big 4, sedärja! Sammanfattningsvis en helt okey helg som blir bättre och bättre..Lördagsmys at home

img_4391 (MMS)

Lördagsmys at home


RSS 2.0