Filmkväll it is! Den är vidrig so far...

img_6733 (MMS)

Filmkväll it is! Den är vidrig so far...


Fold-emort

Hamnade i en Harry P-diskussion förut, här är resultatet:Haha, usch vad torrt...


Trodde jag..

img_5311 (MMS)

Trodde jag.. Det är fint väder idag och folk dissade därför sina klipptider. Dålig stil, men bra att det var min sista kund, för då får jag komma hem en timme tidigare ;) härligt! Brukar aldrig vara hemma innan 8 annars. Åh, ge mig en bil som funkar!!


At work

img_0069 (MMS)

Sitter på jobbet i min nya top som jag lunch-fyndade för 40kr och funderar på hur jag vill ha min tatuering som snart ska göras. Den kommer bli enkel men fin, och helt min stil. Min kund avbokade i sista sekund så jag har fått sysselsätta mig med att ringa lite säljare osv. Om ca 5 min kommer sista kunden, skönt! Hoppas på att komma hem tidigare än igår iaf, haha, fyfan...


ARG!!!

img_6721 (MMS)

ARG!!! Sitter på Grums busstation och inväntar skjutshelvete som antagligen inte kommer förrän imorgon. Kan ju lika gärna sitta här tills bussen går imorgon och jag ska börja jobba. Åh vad trött jag blir!  Jävligt moget...


Den där Syvert..Haha! Grumsfjorden?


Smögen

Våran beslutsångest gick tillslut ut i ett resultat. Smögen blev det och det var riktigt kul!

Det var molnigt och lite kallare väder på midsommar men helt okey ändå. Spöregnet slapp vi undan på natten då vi satt i bilen och myste järnet. På morgonen när vi vaknade var det stek-väder! Helt underbart! Satt ute och njöt från 07.30-16.00 och råkade få mig en bonnbränna på underarmarna, haha. Första någonsin.

Midsommarhändelser 2011:

bodde i smurfbilen på smögens motsvarighet av grebbens gruscamping, förlorade i ölkubb, bytte lagkamrater - vann i ölkubb, köpte en femkrona för 40kr, vittnade ett mås-mord, vittnade rumpgupp i en saab, fick en midsommarkrans på ett ärligt sätt, åt jordgubbsfrukost, offrade Pontus sko till biltrafiken, hittade till johans salong rödskägg, blev attackerad av en liten arg blondie, grät en skvätt, blev glad av varm&kall, hade deeptalk över en kebab med älsklingsamse, stamgästade oss på pizzeria smögen, agerade parkeringsvakt/polis utanför ica, promenerade till kungshamn, satt på en trottoar medans amse sjöng prästens lilla kråka, gick tillbaka, träffade bajs-range från kungarna av tylösand, upptäckte marcus bergqvists tvilling, drack mystisk spendrups och mormors jätteäckliga camparisoda, hade bilen parkerad på någons tält, såg på skillad barteknik/flaring och prickskytte mot campingstol, saknade mr.bears ägare, dubstepade, besökte inte bryggan en enda gång, körde fel på ca 1 timme på hemvägen osv osv. Listan skulle kunna go on and on.

Jag är nöjd med vår lilla midsommar-roadtrip fast jag hade helst velat stanna en natt till och kört all in x2! Men som man säger: hemma bäst, och nu sitter man här, några nya vänner och nya minnen rikare!
Detta är bara dagen-efter-bilder
 då jag var för upptagen på själva midsommar för att ta kort.
Resten av bilderna hittar ni på FB i albumet:
Smögen á la midsum-11. Enjoy!


You make me smile


Hela livet framför mig

Tjene! Här var det lika segt som jag känner mig.

Studenten är över för längesedan och Metaltown var över även det innan jag visste ordet av. Det var sjukt kul och riktigt jävla bra band spanades in! Bilder från både studenten, balen och Metaltown finns att hitta på FB för er som är nyfikna. Kommer bara lägga upp enstaka favvosar här i bloggen.

Jag har även börjat jobba som en tok och är därmed toktrött på kvällarna, vilket betyder minimalt bloggande. Tyvärr. Men det vänder snart och jag laddar om. Mycket roligt må vara över nu men jag har även mycket att se fram emot ;) Bland annat fick jag idag ett datum för att glida in och göra min tattoo som jag velat göra länge! Nice, är råtaggad redan!

Jag skålar in denna torsdagen med ett supergott vitt vin i mitt fina student-champagneglas, för idag är det min 20årsdag! Äntligen! Haha. Så imorgon väntar jobb, systemet och smörgåstårta. Därefter fortsätter firandet och kombineras med midsommar, förhoppningsvis har vi valt vilken kuststad vi ska göra osäker under helgen tills dess. Livet leker minst sagt. Det är bara en sak som fattas, min cherrytomato, men som tur är har jag en liten ersättare som får funka ett tag till..

Detta året may become the best ever. Everything i do feels light as air.
SKÅL och Grattis till mig själv!


Bra jävla dag på MT, trots den stora misse...

img_3363 (MMS)

Bra jävla dag på MT, trots den stora missen med bilkön som ledde till att Escape The Fate började utan mig! Nu ligger jag i en underbar hotellsäng och tänker snart ropa hit John Blund, ser fram emot morgondagen ;) godnatt!


Smurfskägg?

img_4428 (MMS)

Smurfskägg?


One word, big or small


Four Lions

Spenderade min söndag med mamsen och lite hyrfilm. Vi körde på en brittisk komedi och den nygjorda "Nightmare on Elmstreet". Båda filmerna var sevärda men fan vad rolig den förstnämda var! Bästa terroristerna ever? Haha

Four Lions:
"En liten grupp brittiska muslimer har beslutat sig för att bli självmordsbombare, och "Four Lions" följer deras väg från planering och utbildning till utförande. Om det ändå vore så enkelt, ty våra radikala vänner är mer bombade än blivande bombare och vägen kantas av fler problem än en moské två kvarter från två före detta höghus"


Trailer


Bara lite lätt studentångest

Studentveckan har varit asbra! Allt som kunde gå fel gick fel men ändå lyckades jag få världens bästa student! Det sämsta är att nu kommer ingenting någonsin (typ) kunna leva upp till v.22 och 23, Alanya och studenten! Dessutom har jag redan separationsångest från klassen, världens bästa HVFR3. Tjejerna som Brippen och Birgitta inte lär glömma i första taget, haha.

Tack till alla som har grattat och firat med mig! Ni är underbara ♥

Nu ska jag släppa studentångesten och fokusera på nuet. Den spjälkade fingern får bli fri på tisdag och då väntar jobb på underbara Salong MODA fram tills helgen. METALTOWN HERE WE COME! Jag och mamsen myser in oss på ett hotellrum i GBG, sen ska vi gotta oss i band som Escape the fate, Avenged Sevenfold, Evergrey m.m. Låter bra? Jo, littä!!Året som startade sämst någonsin ser ut att bli det bästa året hittils!
2011 is LIFE!


Student 2011, vart tog du vägen?!
Avicii - Levels (ID)


Bilder från bal och student kommer inom kort!


RSS 2.0