Photoshoot at Nobel

Idag var det äntligen dags för fotograferingen för affischen till hårvisningen som jag, Sussi och Becca kommer att hålla på Tempel den 15:e april. Redan liksom? Det är dags att få ut affischer, flyers osv nu för bästa möjliga reklam..

Vi startade dagen i salongen 08.00 där vi började styla varandras hår. Passande nog hann jag bleka upp mina nya extensions så att dom matchar mig färgmässigt, och jag lyckades få till en riktigt bra nyans med CF 0/6 efteråt. Vi fick även hjälp av Elin med sminket, lagomt lyxigt. När vi var redo var det bara att gå ut på skolan och hitta perfekta platsen att fota på. Turligt nog för oss så låg den platsen precis utanför kafeterian. Folk samlades i fönstren för att titta, sådär lagomt kul när man posar järnet, haha. 

Det kändes riktigt bra när vi såg bilderna sådär snabbt i kameran. Nu gäller det bara att Patricia redigerar och fixar så att det blir bästa möjliga resultat ;) Det kan hända att jag lägger ut lite bilder när jag får dom från P. Om dom inte är allt för hemska dvs, haha.Jag måste bara påpeka att jag är jävligt nöjd med eftermiddagen också, då jag fixade två gesällmoment, plus att jag har värvat en gesällmodell.
En sak mindre att oroa sig för!


Kommentarer

Häng in med en härlig kommentar här:

Berätta vem du är:
Ska jag lägga dig på minnet?

Email: (bara ohjess som ser)

Länka så jag kan checka din blogg:

Skriv några vackra rader:

Trackback
RSS 2.0
OHJESS