Hår

Tänkte visa lite olika frillor och färger som gjordes i måndags. Skrev ett långt inlägg igår som försvann innan jag hunnit publicera det, och eftersom jag bloggade från mobilen finns inget utkast.. Då blir man lagomt trött och skiter i det istället.

Mormors hår är fixat med en miniplattång. Sjukt bra för henne att använda själv också, då hon inte orkar rulla håret längre. Ett tips till alla tanter därute ;) Det är bara att böja till det plus att det håller länge med rätt produkter.

Mitt hår fräschade vi upp och gav lite extra glans med en UTP från Paul Mitchell. Skönt som fan. Rensade även längderna lite innan då dom kändes matta.

Sist men inte minst vill jag visa en snygg röd färg. Inte lika intensiv som mammas utan lite mer naturlig, men ändå rödröd. Snyggt! Botten tog åt sig mycket färg då hon var lite torr efter en utlandsresa, så det är därför det ser lite "lysigt" ut. Bortse från detta ;)

Jag fixade även Marias hår igår. Klippte av många decimetrar! Det blev asbra och lite coolare stil på frisyren. Visar bild när jag fått en. Glömde bort att fota, dum som jag är!!


Kommentarer

Häng in med en härlig kommentar här:

Berätta vem du är:
Ska jag lägga dig på minnet?

Email: (bara ohjess som ser)

Länka så jag kan checka din blogg:

Skriv några vackra rader:

Trackback
RSS 2.0
OHJESS