PM Highlift

Så sjuuuukt bra! Jag är totalsåld på färgerna som jag introducerade salongen för. Testar fortfarande några nyanser men det som var mest intressant var ljusfärgerna så det testade vi lite mer utförligt på Susannas utväxt idag.

Resultatet blev en ljus varm blond, fast ändå inte gult. Perfekt till hennes guldblonda och slingade längder. Gillar att det ändå inte ser helfärgat ut.

Vanligtvis av andra ljusfärger blir utväxten fortfarande väldigt synlig och alldeles för varm, dock färgas kanten bort varje gång man lägger en ny utväxt, så hon har stått ut i tron om att det inte blir bättre. Men det blir det ;)

Susanna vill ha ett naturligt ljust hår som ser lite mer "solblekt" ut, istället för skarpa slingor, och blev överlycklig när Highlift Ash som vi prövade idag blev så himla bra. Färgen var skonsam för hårbotten samtidigt som den ljusar upp maximalt. Den lämnar inte heller några rester av toner så som Wellas ljusfärger gör. Ska jag vara ärlig så tycker jag att dom suger..

Totalt kär i PM och dess färger. Hög glans, miljö/djurvänligt, lättarbetat och ger otroligt säkra resultat. Love love love.


Kommentarer

Häng in med en härlig kommentar här:

Berätta vem du är:
Ska jag lägga dig på minnet?

Email: (bara ohjess som ser)

Länka så jag kan checka din blogg:

Skriv några vackra rader:

Trackback
RSS 2.0
OHJESS