The power of shopping

Vi vaknade upp sådär mysigt imorse med solen som tittade in genom fönstret och värmde våra ansikten. Strax efter 9 gick vi upp och fixade till oss för en tripp till stan. Det var längesedan jag åkte in för att bara titta i butiker utan att ha ett ärende som väntar. Asskönt!

Vi spanade in det mesta och fick även med oss lite nytt hem. Hann med att boka tatueringstid (!), hälsa på Becca på jobbet, ta en tur fram & tillbaka till Kil för en annan tatueringsfråga, gå varvet runt på Bergvik, skaffa ett nytt abonnemang bland annat. Nu testar jag på att vara Telenor-kund ett tag. Fick en bra deal i alla fall.

När vi var på tatueringsstudion kom en tjej in och skulle pierca tungan. Väl färdig och vid kassan skulle dom betala detta. Jag kände en knuff i ryggen så jag flyttade på mig och trodde hon ville komma förbi, men i själva verket svimmade hon. Hon ramlade på T och hans fot, vilken han drog undan av ren reaktion. Stackarn slog i huvudet så man verkligen hörde dunket. Haha, schysst man är som bara flyttar på sig! Det gick i alla fall bra med henne och hon fick skylla sig själv då hon inte ätit något på hela dagen. Smart!

Today has been a good day! Till skillnad från igår, haha. Har bara varit lite sjuk idag. Det går åt rätt håll! Shopping muntrar verkligen upp totalt!


Kommentarer

Häng in med en härlig kommentar här:

Berätta vem du är:
Ska jag lägga dig på minnet?

Email: (bara ohjess som ser)

Länka så jag kan checka din blogg:

Skriv några vackra rader:

Trackback
RSS 2.0
OHJESS