Counting stars

Min nya obsession!

"Everything that drowns me makes me wanna fly"


Never been so torn up

Rysningar. Det är vad Danny och hans underbara röst ger i denna rockballad! Älskar hans nya skärpta själv. Det märks på rösten och kvalitén på nya albumet att han har tagit tag i sitt liv. Hur kan man annat än älska?


Vila i Frid Jens

Det här är så jävla sjukt.. Får ont i hjärtat. Läste nyss på Aftonbladet att dom hittat Jens avliden. Han kom från Karlstad/Skoghall.

Sara visade mig facebook-inlägget från Missing People tidigare i veckan och då hoppades man självklart att det inte var något allvarligt. Tänkte mest att det kanske var så att han och pojkvännen ville åka på en "hemlig" resa eller nått. Men så var ju inte fallet.. Fy fan. Lider med familj och vänner. Hoppas verkligen dom får tag i vem som nu är skyldig till detta.

Jens var kund hos oss på MODA och Sara fixade frisyren nedan. Han var en trevlig kille med skön stil!

Vila i Frid🌹


Skön kusthelg

Förra helgen var vi som sagt på kusten och gled runt. Första dagen spenderades på Hunnebostrand inte långt ifrån Bovallstrand där vi bodde. Vi hälsade på Linneas pappa m.fl. som hade hyrt stuga och bott där hela veckan.

Första dagen var skitfin och det var varmt långt in på natten. Vi åt grillat och drack vin, öl och t.om. ölslush (Legat för länge i frysen), haha.

Dag två började bra och vi drog och skulle bada i Bovallstrand, men vi hann precis komma dit när det blev kolsvart på himlen. Folk sprang åt motsatt håll som om dom verkligen flydde, medan vi gick lungt ut mot hopptornet. Det blev tre hopp sen började det spöregna och vi drog tillbaka till stugan och gjorde oss iordning för whiskeyprovning. Kortspel och vindrickande stod kvällen för!

Söndagen var underbar! Vi drog tidigt till Kungshamn och la oss i solen. Senare mot eftermiddagen tog vi båt till Smögenbryggan och åt smögenräkor. Såå gott! Och på vägen hem såg vi en kvinna som satt redo för doggy på himlen, haha..

Här har ni bilder att para ihop till historien ;)

Just det! Tycker ni tavlorna på bilden är värda 3.500 styck? Känns som om man kunnat rita ringar med blyerts själv :)


Kustglidare

Spenderar min helg på kusten med frugan 😎👌☀

Bara för att semestern är slut betyder inte det att sommaren är det. Härliga underbara sommar 2013! Så sjukt bra.


RSS 2.0