Fristående Hudvårdskonsult...

 

..kan jag nu kalla mig själv då jag börjat jobba med Mary Kay (hudvård och makeup). Hämtade ut min första beställning idag och nu sitter jag hemma och väntar på Lollo som ska hjälpa mig lite med att komma igång :)

Kände att det kan vara kul att prova på, i alla fall som en hobby. Har ju själv använt Mary Kay i några år och jag är supernöjd. Bra kvalité och bra pris! Något man kan stå för som säljare :)

Så nu får ni gärna höra av er till mig så kommer jag och håller en hudvårdsklass/facial. En mysig kväll för dig och ev. vänner att få prova på MK.

Maila mig gärna om ni har några frågor eller vill boka klass: jesiica_lw@hotmail.com

💋❤


Back on track

Nu kör vi!! Haha. Övertaggad en måndag!


Queen Of Hearts

Dålig update här! Men det blir lite så under sommaren/semestern. Nu är det dock slut på det roliga! Imorgon går jag på mitt första arbetspass igen. Fast det ska bli kul, har saknat min andra familj ❤ Min MODA familj!

Tänkte att ni kanske ville se resultatet på Sofys tattoo? Det blev hjärter dam denna gång och det ska byggas på med fler Alice i underlandet-karaktärer till en sleeve. Kommer bli grymt! Här har ni den:


Tattoo thursday


Jag vill också...

Då sitter man i Arvika då, på Hellcat Tattoo, och är bitter. Haha nejdå. Men avis!! Är med Sofy som sällis när hon tatuerar sig, snäll som jag är.

Så här sitter jag och missar solstrålar och får tattoo-sug. Grejt.


Slutet är nära...

Min "sista" semestervecka lider mot sitt slut.. På måndag blir det tillbaka till verkligheten igen, även fast det bara är för en vecka. Tar min allra sista semestervecka v.30, sen blir det lite småledighet som tex under Getaway Rock.

Men ändå, lite ångest kryper sig allt på. Det är jävligt tur att jag ändå jobbar med något jag älskar, så när man väl är på jobbet är det ju roligt.

Veckan har spenderats på bästa sätt måste jag säga! Båttur på sjön, sol & bad på Bomstad beach, sushidebut för Marcus, utflykt med familjen, Saw-maraton på kvällen, stugdagar i högboda med allt som hör till: sol, bad, grill, öl, badminton matcher osv. Idag har vi även byggt brygga. Jag bar brädor och verktyg men fråntar mig äran av själva bygget ;) Passade på att fånga solstrålar medan pojkarna arbetade. Men jag blev först att dricka vin på nya bryggan, det kan ingen ta ifrån mig, haha.


Jump the fuck up!

Här har ni videon från Metaltown när publiken sitter på knä framför Slipknot. Helt sjukt! Älskar Slipknots spelningar. Det är verkligen en show och stämningen i publiken är oslagbar! Bara se här:
 

Metaltown 2013

Yes, kära Metaltown, vi möttes igen. Underbara festival! Det fick bli en skön fredag på Göteborg Galopp med T, Cicci och Dennis, med band som Asking Alexandria, All That Remains och Slipknot.

Och Slipknot.. Dom är så galet bra live! Man har inte upplevt en konsert förrän man upplevt Slipknot. Fyrverkerier, eld, snö, trumset + trummis som hissas upp i 90 graders lutning.. Ja, osv. Det mäktigaste är dock publiken. Kommer lägga upp en video senare om den är bra. Filmade när hela metaltown sitter på backen och hoppar upp samtidigt när Corey säger till.

Åh, varför är jag inte på festival jämt? ❤


Bråvalla 2013

Jag är hemma och välbehållen FYI ;)

Helgen på Bråvalla har varit sjuuuuuk! Så jävla underbart! Lortigt. Men underbart.

Jag hann se:
❤ Macklemore
❤ Bullet For My Valentine
❤ Maskinen
❤ Parkway Drive
❤ A Day To Remember
❤ Nicky Romero
❤ Alina Devecerski
❤ The Sounds
❤ Rammstein
❤ Avicii

Däremellan hann jag med all möjlig festivalmat, köat i timmar, vattensänghäng, lerbad/gyttjebrottning, öldusch, saxguyturné, bjuda på vin i urinmugg, sno hattar, dra dåliga skämt med främlingar, läsa toa-poesi, festa med ugglis, sjunga karaoke på vårt camp, slå en brat i ansiktet och mkt mkt mer. Haha. Sinnes..

Idag bjuder jag på bilder från min iPhone men senare kommer det bilder från både min och linneas kamera :)

Det blir lätt Bråvalla 2014!


RSS 2.0