Monday..

..has come and gone! Underbara måndag! 

Idag gick jag upp tidigt, för att vara en "ledig"dag. Mötte upp min älskade och saknade bästis och min guddotter, sen gick vi till gammelmormor. Hon har precis opererat höften så det var kul att förgylla hennes tillvaro lite. Så mysig förmiddag! 

Eftermiddagen spenderades på salongen med alltid så trevliga stammisar! Efter jobbet drog jag till Zakrisdal och min härliga unit, plus uniten Tingeling från Filipstad. Mysigt! Fick kika på höstens nyheter och det var bara godbitar där. Fastnade för en underbar svart glittrig skugga!! Förtjänade mitt första bi idag också ;) 

Så pepp på resten av veckan och snart är det fredag! Då blir det parteeey för Sofy och Betty!

Idag gjorde jag en lätt sminkning med tre mineralskuggor från Mary Kay. Honey Spice i ögonvrån och upp mot brynet, Hazelnut längst ut och Precious Pink vid ögonbenet. Skuggorna är lite varmare i verkligheten, blir inte helt rätt med blixt, men på ett ungefär. Såhär såg det i alla fall ut:

Virtual Makeover

Igår kom nya appen från Mary Kay, där man kan ta ett foto på sig själv och sedan sminka sig med alla MKs produkter. Testade på mig själv och på Linnea, och det var rätt kul, haha. 

Appen är faktiskt förvånansvärt bra och justerar man punkterna i ansiktet ordentligt så ser makeupen ganska naturlig ut. Appar som dessa brukar oftast inte va så bra och slutresultaten brukar se galna ut, men inte med denna. 

Här kan man sitta och testa i lugn och ro och ta ut sina nyanser, för att sedan skicka iväg listan till närmaste konsult som kan leverera eller visa irl. Smart. 

Finns i Play Butik / AppStore: Mary Kay Virtual Makeover

Dagens BLÄ:

Fyfan. Satt på torget nyss och väntade in bussen mot Orrholmen. Så kommer en gubbe fram och ställer sig helt nära när jag pratar i telefon, och säger: "Nämen här sitter då en liten skön böna". 

Jag svarar: "men fy, dra åt helvete!" Haha. Kanske inte det snällaste men jag kände bara vad obehaglig han var. Gammal och grå med käpp. Uh. 

Laddat upp

Nu hade jag tänkt bli frisk! Totalt värdelöst att va sjuk. Det enda bra just nu är Lie to me.


Bara så ni vet!

Lie to me på Netflix och tacos borde bota min förkylning lite? Kanske. Och lite sallad på det.

Sounds good to me.


Sjuk...

..och jättedålig på att blogga.

Hej igen!

Inatt kände jag att det började killa i halsen och mycket riktigt som jag tänkte, idag mår jag bajs. Har jobbat ca 6 tim idag, men imorgon blir det fler. Hatar att jag har ett servicejobb i dessa tillfällen. När är man sjuk nog för att boka om kunder? Typ aldrig. Man har inte hjärta. Men å andra sidan, dumt att utsätta andra för smittan.

Ja ni. Vi får se hur jag mår imorgon. Såhär mådde jag imorse:


RSS 2.0